sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

39,5 ja keuhkoputken tulehdus

Kauan odotettu sumarireissu meni jälleen kerran reisille. No se on viime vuosina ollut jo tapana, joten miksi edes yllättyä.

Torstaina töistä tullessa olo oli hirveä. Ei kun mittari kainaloon ja katsomaan mihin kuume asettuu. No kuumetta oli liki neljäkymmentä ja tajusin heti, että viikonlopun kalareissut oli vaarassa.



Tauti oli sen verran rankka, että perjantaina ja lauantaina ei tämä mies juuri sängystä päätään nostanut. Onneksi emäntä huolsi lapset, koirat ja isännän, niin saattoi sairastaa rauhassa. Sunnuntaina kun kuume ei osoittanut laantumisen merkkejä olikin jo aika suunnata päivystykseen. Lääkäri "setä" tutki ja tulos oli tyly. keuhkoputken tulehdus ja saikkua pääsiäiselle asti. Eli nyt saattaa olla jo pääsiäisenkin reussut vaarassa. No nyt pitää koittaa parannella ja toivottavasti homma alkaa näyttää valoisalta jossakin vaiheessa, että tulevan viikon Viannan reissut eivät nekin valuisi hukkaan.

1 kommentti:

Ismo Tolonen kirjoitti...

Eikun vaan leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä :) No ei varsin..Kyllä se siitä lähtee. Ite varasin just huomiselle tiistaille Äsylle luvan. Pitää käydä nyt viimein katkaisemassa kevään mp-putki...