maanantai 25. toukokuuta 2009

Talkoot tehty ja tulkoon kesä

Viikonloppuna talkoiltiin Aittokosken mökillä ja kalastettiin Koirakoskella perhokerhon voimin ja valmistauduttiin kesän koitoksiin. Lauantai oli varsinainen juhlapäivä olihan Karttulan komein ja karvaisin mies kunniottamassa talkootapahtumaa.








Raudanlujana ihmistuntijana seuran mökkivastaava oli antanutkin tuolle bulgaarialaista kuulantyöntäjää muistuttavalle hahmolle talkoisiin sopivan työn ja näin Ike hikipisaroita kaihtamatta kävi taisteluun halkovarastoon. Itse jouduin kyyhöttelemään tuntikausia rantapusikoissa, jotta osasin ilmaantua paikalle juuri kun talkoot olivat ohi. No käytiinpä Iken kanssa romanttisella päiväajelulla Mäkärällä ja todistettiin suoraan noloimmista kotivideoista, miten Felicia ja telikärry taipuvat rattoisasti ojaan. Loppuilta menikin tätä muistellessa.








Sunnuntaina herätys ampui miehen ylös mökiltä kello viisi ja eikun vapa tanassa kohti Koirakoskea. Itsellä aamupäivä oli sangen hiljainen, mutta Roosan ja Akun vehkeitä taimen kävi tavoittelemassa, mutta tinselin tukistukseksihan se jäi. Puolilta päivin kala näyttäytyi minullekin, kun rannan kiventakusia lirkkiessäni tinseliin iski pieni mutta ärhäkkä taimen. Koukkua kala ei kuitenkaan löytänyt ja väsytys jäi haaveeksi.


Univelat ja aikainen herääminen olivat tehneet tehtävänsä ja eihän sitä oikein jaksanut vapaa heilutella. Itse suuntasinkin jo ennen yhtä kotiinpäin, mutta kerhon junioriosasto oli iltapäivän mittaan haavinnut koskesta pari kelpo taimenta. No säästetään mulloset ensi kertaan ;)

2 kommenttia:

Ismo Tolonen kirjoitti...

Muutenhan tuossa oli varsin osuvat kommentit, mutta se on Karttula..ei Karstula ;)

juhahujanen kirjoitti...

Eii... mä sekoon noissa aina...
Mittee ihmettä ne noin lähekkäin olevii nimmii mennöö sottaamaan. Ihan sama juttu luokassa kaiken maailman Anniinat ja Annikat on sekaisin mulla ihan alvariinsa. Kun kuhtuu kaikkia hilmoiksi, ei koskaan mene huti.